foto: Shutterstock
Deserti
2022. gada 1. maijā, 14:00

Tumšās šokolādes keksiņi

Mazos keksiņus ir viegli pagatavot, to garšas variācijas ir nebeidzamas un papildināmas. Arī šos elegantos tumšās šokolādes kēksiņus var papildināt ar rumā mērcētām rozīnēm, valriekstiem, žāvētām dzērvenēm.

Pagatavošana

30 min12 porcijas
1

Vienā bļodā samaisi visas sausās sastāvdaļas.

2

Otrā bļodā iesit olas un ar dakšiņu maigi sakul. Pievieno izkausētu sviestu, vaniļas ekstraktu un jogurtu. Samaisi.

3

Atsevišķi samaisi kafiju ar kakao pulveri, līdz izveidojas bieza pasta. Pievieno to bļodai ar olu un sviestu un samaisi.

4

Savieno abu bļodu saturu un rūpīgi samaisi. Pievieno tumšo šokolādi.

5

Cep iepriekš uzsildītā krāsnī 180 grādu temperatūrā 20 minūtes.