Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ātrās ābolmaizītes

Sastāvdaļas
  • 6 šķēles baltmaizes
  • 2 āboli
  • 6 ēdk. skābā krējuma
  • 4 ēdk. cukura
  • 2 ēdk. mīksta sviesta
  • 1 tējk. kanēļa
Visātrākais ceļš, kā tikt pie gardām ābolmaizītēm. Šādas maizītes var gatavot arī no citiem augļiem – bumbieriem, plūmēm, aprikozēm, persikiem vai aprikozēm.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Uzkarsē krāsni līdz 180 un pārsedz plāti ar cepamo papīru. Baltmaizes šķēles no abām pusēm plānā kārtiņā pārsmērē ar sviestu un liec uz plāts.
2
Āboliem izņem serdi un sagriez plānās daivās. Tās kārto uz maizītēm.
3
Ābolus apsmērē ar krējumu, pārkaisi ar cukuru un drusciņu kanēļa. Cep krāsnī aptuveni 15 minūtes, līdz āboli mīksti.

Pievienot komentāru

Deserti