foto: Shutterstock
Deserti
2022. gada 30. oktobrī, 10:00

Ātrās ābolmaizītes

Visātrākais ceļš, kā tikt pie gardām ābolmaizītēm. Šādas maizītes var gatavot arī no citiem augļiem – bumbieriem, plūmēm, aprikozēm, persikiem vai aprikozēm.

Pagatavošana

30 min6 porcijas
1

Uzkarsē krāsni līdz 180 un pārsedz plāti ar cepamo papīru. Baltmaizes šķēles no abām pusēm plānā kārtiņā pārsmērē ar sviestu un liec uz plāts.

2

Āboliem izņem serdi un sagriez plānās daivās. Tās kārto uz maizītēm.

3

Ābolus apsmērē ar krējumu, pārkaisi ar cukuru un drusciņu kanēļa. Cep krāsnī aptuveni 15 minūtes, līdz āboli mīksti.