foto: Shutterstock
Deserti
2022. gada 17. februārī, 14:00

Laima un iebiezinātā piena krēmkūka

Kūku pagatavot ir gaužām vienkārši un ātri, taču atvēli vismaz 4 stundas Indijas riekstu mērcēšanai, 4 stundas kūkas stindzināšanai saldētavā un pusotru stundu stindzināšanai ledusskapī. Tad gan, ņem ārā un cienā draugus!

Pagatavošana

20 min10 porcijas
1

Pamatnei sablendē viendabīgā masā mandeles un dateles. Masu sadala 10 porcijās un sablīvē trauciņa dibenā.

2

Krēmam sablendē Indijas riekstus, kam pievieno laima sulu un iebiezināto pienu, un visu vēlreiz sablendē. Uzlej uz pamatnes un pa virsu uzber rīvēto laima miziņu.

3

Liek stingt saldētavā, pēc tam trauciņus ar krēmkūku pārvieto uz ledusskapi.