Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Laima un iebiezinātā piena krēmkūka

Sastāvdaļas
  • Pamatnei
  • 200 g mandeļu
  • 200 g dateļu
  • Krēmam
  • 300 g Indijas riekstu, izmērcētu
  • 170–200 ml iebiezinātā piena
  • 4 laimi, sula un rīvēta miziņa
Kūku pagatavot ir gaužām vienkārši un ātri, taču atvēli vismaz 4 stundas Indijas riekstu mērcēšanai, 4 stundas kūkas stindzināšanai saldētavā un pusotru stundu stindzināšanai ledusskapī. Tad gan, ņem ārā un cienā draugus!

Pagatavošana 10 porcijas

1
Pamatnei sablendē viendabīgā masā mandeles un dateles. Masu sadala 10 porcijās un sablīvē trauciņa dibenā.
2
Krēmam sablendē Indijas riekstus, kam pievieno laima sulu un iebiezināto pienu, un visu vēlreiz sablendē. Uzlej uz pamatnes un pa virsu uzber rīvēto laima miziņu.
3
Liek stingt saldētavā, pēc tam trauciņus ar krēmkūku pārvieto uz ledusskapi.

Pievienot komentāru

Deserti