Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biezpiena krēms ar avenēm

Sastāvdaļas
  • 300 g aveņu
  • 300 g biezpiena
  • 2–3 ēdk. saldā krējuma
  • 2–3 ēdk. cukura
  • rīvēta citrona miziņa
  • piparmētras lapiņas
Sulīgo, siltā saulē nogatavojušos aveņu brīnišķīgais aromāts spēj iekārdināt pat cilvēkus, kuri citkārt pret ogām ir vienaldzīgi. Šī deserta recepte ir universāla, ko var izmantot citu sulīgu ogu, piemēram, zemeņu un ķiršu, sezonā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pārlasītas avenes sadali divās porcijās. Ar dakšiņu saspaidi vienu porciju.
2
Biezpienu rūpīgi samaisi ar krējumu, cukuru un citrona miziņām.
3
Pievieno saspaidītās ogas ar visu sulu.
4
Liec deserta trauciņos un izrotā ar veselajām avenēm un piparmētrām.

Pievienot komentāru

Deserti