Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Alus saldējums

Sastāvdaļas
  • 200g vārīts iebiezinātais piens ar cukuru
  • 200g kokosa piens
  • 100ml medalus
  • 3 banāni
  • Šokolādes mērce:
  • 225g šokolāde
  • 60ml medalus
  • 20g sviests
Esam sagaidījuši arī īsteni vasarīgas dienas un saprotams, tas ietekmē mūsu ēdienu izvēli. Ko mums kārojas karstā dienā? Protams! Tas ir saldējums. Taču šodien pagatavosim īpašu saldējumu. No alus!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Banānus nomizo, sagriež mazākos gabalos un ieliek saldētavā uz 3 stundām.
2
Blenderī ielej kokosa pienu, pievieno iebiezināto pienu, alu un banānus. Visu sablenderē līdz veidojas viendabīga masa. Iegūto masu pārlej konteinerā, apsedz ar vāku un novieto saldētavā uz 3 stundām. Ik pa 15 min. saldējumu apmaisa, lai neveidojas ledus. Ja ir saldējuma mašīna, tad saldējuma pagatavošanu var uzticēt tai.
3
Gatavo mērci. Ūdens peldē izkausē šokolādi ar alu un sviestu.
4
Saldējumu pasniedz pārlejot ar šokolādes mērci.

Pievienot komentāru

Deserti