Katlā ar biezu apakšu ieber cukuru, pievieno 45ml "Veselības" dzērienu un maisot uzkarsē. Kad cukurs ir izkusis, ļauj tam karamelizēties vēl 3-4min. Katlu noņem no uguns un pievieno 200ml saldo krējumu, samaisa.
Želatīnu ieber bļodā, aplej ar 30ml "Veselības"dzēriena un ļauj uzbriest 15min. Tad ūdens peldē izkausē.
Bļodā uzputo atlikušos 200ml saldo krējumu, pievieno svaigo sieru, iepriekš pagatavoto karameli, izkausēto želatīnu un kārtīgi samaisa.
Sagatavotajās glāzes salej pagatavoto masu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
Gatavo karameli. Katlā ar biezu apakšu ieber cukuru un ielej "Veselības" dzērienu. Visu samaisa un uzkarsē. Masu vāra 4-5 min, tād izslēdz uguni un pievieno saldo krējumu. Mazliet atdzesē, pievieno sāli un ar šo karameli pārlej sagataves. Ieber popkornu un pasniedz.