Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biezpiena krēms ar grauzdētām auzu pārslām

Sastāvdaļas
  • 200 g biezpiens
  • 6 ēdk. auzu pārslas
  • 3 ēdk. turku/grieķu jogurts
  • 3 ēdk. brūnais cukurs
  • 2 ēdk. vaniļas sīrups
  • svaigas ogas (kādas garšo un ir pieejamas)
Šis vienkārši pagatavojamais biezpiena krēms priecēs pat visprasīgāko gardēdi. Turklāt tas arī vizuāli tas izskatās labi un bagātinās jabkura mēroga svinību galdu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Auzu pārslas uz sausas pannas apgrauzdē ar cukuru.
2
Biezpienu sablendē ar jogurtu un sīrupu viendabīgā masā. Pievienot pusi no grauzdētām auzu pārslām un nolikt uz 15-20 min. ledusskapī, lai auzu pārslas uzbriest.
3
Krēmu salikt deserta trauciņos un pārkaisīt ar atlikušām auzu pārslām. Dekorēt ar svaigām ogām pēc izvēles.

Pievienot komentāru

Deserti