Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Cherry ice-cream with fresh berry, selective focus

Kiršu saldējums ar Amaretto

Sastāvdaļas
  • 500g vaniļas saldējums
  • 2 ēd.k. Balzamiko
  • 400g sasaldēti ķirši bez kauliņiem
  • 75ml Amaretto sīrups
Pirmā saldējuma kafejnīca tika atvērta Hamburgā 1799. gada augustā. Starp vairāku veidu alkoholisko dzērienu, šī iestāde piedāvāja arī saldējumu. Viens no jaukākajiem faktiem ir tas, ka šī kafejnīca vēl pastāv un apkalpo savus klientus. Taču ja nav laika vai vēlmes doties uz Hamburgu baudīt saldējumu, pastāv iespēja to pagatavot pašiem.

Pagatavošana

1
Ķiršus ielikt bļodā, pievienot sīrupu, Balzamiko etiķi un atstāt uz 20 minūtēm mazliet atkust.
2
Daļēji saldētus ķiršus sablendēt. Pievienot aukstam vaniļas saldējumam un samaisīt.
3
Pasniedz uzreiz, dekorējot ar svaigām ogām.

Pievienot komentāru

Deserti