Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Strawberry ice cream in vintage bowl, selective focus

Zemeņu-rožu saldējums

Sastāvdaļas
  • 400g zemenes
  • 60ml zemeņu sīrups
  • 100ml rožu sīrups
  • 1 ēd.k. svaigi spiesta citornu sula
Vai ziniet, kāpēc zemenes ir tik aromātiskas? Izrādās, tās pieder rožu dzimtai! Šajā saldējuma pagatavošanas receptē šie aromāti ir apvienoti. Lielisks izaicinājums garšas kārpiņām!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Zemenes nomazgāt, pārlasīt, sagriezt mazākos gabalos. Pāliet ar abiem sīrupiem, citrona sulu, samaisīt, apsegt ar pārtikas plēvi un atlikt malā uz pusstundu.
2
Zemenes sablendēt un apsedzot ar pārtikas plēvi vai vāku novietot saldētavā apm. uz 3 stundām. Katras 15-20 min. zemeņu masu apmaisīt.
3
Pasniedz atdzesētu.

Pievienot komentāru

Deserti