Kartupeļi mundierī ar krāsaino biezpienu
Sastāvdaļas
- 1 kg vidēju kartupeļu
- 600 g trekna biezpiena
- 5 marinēti gurķīši
- 2 nelielas sarkanās paprikas pākstis
- 2 ēdk. liesa krējuma
- 2 ēdk. laba tomātu kečupa
- sakapāti maurlociņi
- sāls, malta asā paprika
Kečups iekrāsos biezpienu bālgani rozā tonī – ja tas nepatīk, var iztikt bez kečupa, bet tā vietā iemaisīt sinepes.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kartupeļus ar mizu izvāri un nokās.
2
Gurķīšus un iztīrītu papriku sagriez smalkos gabaliņos.
3
Biezpienu samaisi ar krējumu, kečupu, gurķiem, papriku, sāli un malto papriku.
4
Kartupeļus krusteniski iegriez un liec virsū biezpienu. Pārkaisi ar maurlociņiem.