Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vjetnamas koriandra un zaļumu mērce

Sastāvdaļas
  • 50 g Vjetnamas koriandra lapiņu
  • 50 g bazilika lapiņu
  • 50 g rukolas lapiņu
  • 50 g rīvēta cietā siera
  • 75 g samaltu ciedru vai lazdu riekstu
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 200 ml olīveļļas
  • sāls, malti melnie pipari
Labi papildina vokpannā gatavotus ēdienus, vārītu dārzeņu, rīsu un makaronu ēdienus. Noder iemaisīšanai zupās un sautējumos.

Pagatavošana

1
Zaļumus sakapā, nomizotus ķiplokus smalki sagriez un visu sablendē.
2
Pildi burciņā, pārlej vēl eļļu, ja vajag, un uzglabā ledusskapī.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni