Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu salāti ar garšvielu majonēzi

Sastāvdaļas
  • 750 g jauno kartupelīšu
  • 400 g zaļo pupiņu pākšu
  • 450 g saldētu zirņu, atlaidinātu
  • 2 lieli avokado, gatavi
  • ½ citrona sula
  • Salātu mērcei:
  • 300 ml majonēzes
  • 2 ēdk. ar kaudzi Dižonas sinepju
  • 2 ēdk. svaigu piparmētru, sīki sagrieztu
Jauno kartupeļu raža ir jāliek galdā. Šādi tie apēdīsies ātri!

Pagatavošana

1
Sajauc visas salātu mērces sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ja masa šķiet pa biezu, var pielikt 2 ēdk. ūdens.
2
Kartupeļus novāra mīkstus, atdzesē un sagriež biezās šķēlēs. Zaļās pupiņas vāra, kamēr tās kļūst mīkstas.
3
Liek bļodā kartupeļus, pupiņas un zirņus. Tieši pirms pasniegšanas nomizo avokado, izņem kauliņu un sagriez gabalos. Pievieno avokado salātiem un pārlej ar mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni