foto: Pixabay.com
Dārzeņu ēdieni
2021. gada 30. aprīlī, 10:00

Marinēti redīsi

Kā vēl lai apēd redīsus, ja salāti un redīsmaizītes jau apnikušas? Iemarinē – garšo lieliski! Šī būs lieliska piedeva pikantai liellopa vai putnu gaļai.

Pagatavošana

40 min2 porcijas
1

Liec redīsus sietā, kas novietots uz bļodas, uzkaisi balto cukuru un sāli un atstāj vismaz uz 30 minūtēm līdz 1 stundai savilkties.

2

Mērcei sajauc baltvīna etiķi, sojas mērci, brūno cukuru un čili un maisi, līdz cukurs ir izkusis.

3

Notecini redīsus (cukura un sāls mikslis tiem būs izsūcis ūdeni), liec traukā, kurā pasniegsi un uzlej mērci.