Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pixabay.com

Marinēti redīsi

Sastāvdaļas
  • 2 buntes redīsu, sagrieztu plānās ripās
  • 1 čilī, bez sēklām, sagriezts plānos salmiņos
  • 2 ēdk. baltā cukura
  • 1 ēdk. brūnā cukura
  • 1 ēdk. baltvīna etiķa
  • 2 tējk. sāls
  • 1 ēdk. sojas mērces (ar pazeminātu sāļumu)
Kā vēl lai apēd redīsus, ja salāti un redīsmaizītes jau apnikušas? Iemarinē – garšo lieliski! Šī būs lieliska piedeva pikantai liellopa vai putnu gaļai.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Liec redīsus sietā, kas novietots uz bļodas, uzkaisi balto cukuru un sāli un atstāj vismaz uz 30 minūtēm līdz 1 stundai savilkties.
2
Mērcei sajauc baltvīna etiķi, sojas mērci, brūno cukuru un čili un maisi, līdz cukurs ir izkusis.
3
Notecini redīsus (cukura un sāls mikslis tiem būs izsūcis ūdeni), liec traukā, kurā pasniegsi un uzlej mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni