Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kartupeļu pankūkas ar Parmas sieru

Sastāvdaļas
  • 200 g kartupeļu
  • 50 g Parmas vai cita cieta, pikanta siera
  • maza sauja pētersīļa zaļumu
  • eļļa – cepšanai
Mūsu virtuves absolūta klasika! Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un pat kūpinātu lasi.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Uz rupjas rīves sarīvē kartupeli. Liec caurdurī un turi zem tekoša ūdens aptuveni 10 minūtes – lai atbrīvotos no kartupeļu cietes.
2
Notecinātu kartupeli izspied caur marli sausu. Pievieno smaki sarīvētu sieru un smalki kapātu pētersīli. Visu samaisi un cep karstā pannā.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni