foto: Shutterstock
Dārzeņu ēdieni
2024. gada 13. septembrī, 10:00

Tomātu, ziedkāpostu un spinātu karijs

Dārzeņu karijs ir lieliska piedeva rīsu ēdieniem, taču to var ēst ar gaļu vai vienu pašu, piestāvēs indiešu maize roti vai naan.

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Sīpolu sagriez smalkās ripiņās, pannā to apcep to mīkstu un zeltainu. Tad pievieno karija pastu, kurkumu un pāris minūtes pasautē.

2

Pannā pievieno ziedkopās sadalītu ziedkāpostu, sagrieztus tomātus un ūdeni, uzliec pannai vāku un sautē uz vidējas liesmas 10-15 minūtes, līdz tomāti ir izjukuši un ziedkāposts kļuvis mīksts. Pievieno spinātus un pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz siltu.