Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Tomātu, ziedkāpostu un spinātu karijs

Sastāvdaļas
  • 1 vidēja ziedkāposta galviņa
  • 3 tomāti
  • 100 g spinātu lapiņu
  • 1 sīpols, smalki sagriezts
  • 2 ēdk. eļļas
  • 2 ēdk. karija pastas
  • 1/2 tējk. kurkumas
  • 250 ml ūdens
Dārzeņu karijs ir lieliska piedeva rīsu ēdieniem, taču to var ēst ar gaļu vai vienu pašu, piestāvēs indiešu maize roti vai naan.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu sagriez smalkās ripiņās, pannā to apcep to mīkstu un zeltainu. Tad pievieno karija pastu, kurkumu un pāris minūtes pasautē.
2
Pannā pievieno ziedkopās sadalītu ziedkāpostu, sagrieztus tomātus un ūdeni, uzliec pannai vāku un sautē uz vidējas liesmas 10-15 minūtes, līdz tomāti ir izjukuši un ziedkāposts kļuvis mīksts. Pievieno spinātus un pasautē vēl pāris minūtes. Pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni