Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cukīni un brinzas plācenīši

Sastāvdaļas
  • 2 mazi cukīni, kopā ap 400 g
  • 250 g brinzas siera
  • 100 g Indijas riekstu
  • 80 g miltu
  • 2 olas
  • 4 ēdk. sakapātu piparmētru
  • sāls, malti pipari
  • eļļa cepšanai
Silti plācenīši, ko vari gatavot arī no rudens karaļa- kabača.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Indijas riekstus krāsnī nedaudz apgrauzdē un pēc tam sakapā. Cukīni sarīvē uz rupjās rīves un pēc iespējas nosusini. Liec bļodā, pievieno riekstus, sadrupinātu brinzu un piparmētras. Pārkaisi ar miltiem un visu sajauc.
2
Olas sakul ar sāli un pipariem un iejauc masā. Uzkarsē pannā eļļu un cep tajā nelielus plācenīšus no katras puses 2–3 minūtes. Pasniedz siltus vai atdzesētus ar vieglu jogurta mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni