OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dārzeņu ēdieni
2016. gada 6. oktobrī, 06:13

Sparģeļi ar biezpienu un šķiņķi

Šī ir nevis vienkārši garšīga uzkoda, bet ļoooti garšīga. Baudot šādi pagatavotus sparģeļus brokastīs, diena būs izdevusies. Pārliecinaties par to arī jūs!

Pagatavošana

4 porcijas
1

Sparģeļus notīra. Blenderī sajauc biezpienu, 4 ēdk olīveļļas un garšvielas.

2

Cepamformā uz katras šķiņķa šķēles novieto pa 4 sparģeļiem un biezpiena masu. Uzber sāli, piparus. Ietin sparģeļus ar biezpienu bekonā tā, lai sanāk 4 vienādi tīteņi.

3

Visu apslaka ar atlikušo olīveļļu un cep cepeškrāsnī 180 grādos aptuveni 35 minūtes.