Dārzeņu ēdieni
2016. gada 14. aprīlī, 06:00

Kartupeļu salāti "Lieliskie"

Latvijā viens no patērētākajiem dārzeņiem ikdienas uzturā ir kartupelis un mūsuprāt, labākā vieta kur tos iegādāties ir Rīgas Centrāltirgus. Piedāvājam jums, vēl vienu kartupeļu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

15 min4 porcijas
1

Kartupeļus nomizo, selerijas kātus noskalo. Kartupeļus, selerijas un zaļos lokus sagriež smalkāk un visu pārliek salātu bļodā.

2

Krējumu sajauc ar sinepēm, etiķi, kūpinātu papriku, sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas. Mērci uzmanīgi iecilā salātos.

3

Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī. Pasniedz pie grilētas gaļas vai zivs vai arī kā pastāvīgu ēdienu.