Dārzeņu ēdieni
2015. gada 2. septembrī, 06:00

Pipari pildīti ar mājas sieru

Vai zināji, ka paprikā askorbīnskābes ir krietni vairāk nekā citronos un upenēs? Taču ir vēl kāds fakts - pareizi pagatavota paprika ir vienreizēji garšīga. Izmēģini šo recepti!

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

sāls, pipari Piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un plēves. Piparus apslacīt ar olīveļļu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept uz pannas vai grila 15 min.

2

Mājas sieru sajaukt ar smalki sakapātiem kaperiem un ķiploku daiviņu. Pievienot čili piparus, timiānu un sāli pēc garšas. Siltas piparu pusītes piepildīt ar sieru, pārlikt cepamā formā, un burtiski uz 5 min. ielikt cepeškrāsnī.

3

Pasniedz siltus.