Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kabaču karijs

Sastāvdaļas
  • 500g kabači
  • 150g indijas rieksti
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 sarkans sīpols
  • 100ml Lakto vai dabīgs jogurts
  • 100g spināti
  • 50g kinza
  • 80g sviests
  • 1 tējk. karijs
  • 1 tējk. sarkanais paprikas pulveris
  • sāls un svaigi malti pipari
Tradicionāla indiešu virtuves recepte, kas patiks arī mūsu garšas kārpiņām.

Pagatavošana

1
Spinātus un kinzu sasmalcināt. Kabačus sagriezt ripiņās. Sīpolus un ķiplokus sasmalcināt. Katliņā izkausēt sviestu un ātri apcept sīpolus un ķiplokus, pārkaisot ar malto papriku. Pievienot kabačus un spinātus un gatavot vēl 2 min.
2
Pievienot Lakto, kariju un sautēt uz lēnas uguns apmēram 10 min. Pievienot kinzu un noņemt no uguns. Riekstus apcept pannā, sasmalcināt un pievienot katla saturam. Pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni