OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dārzeņu ēdieni
2014. gada 12. jūnijā, 20:41

Ziedkāposti ar sieru un saldo krējumu

Viens no populārākajiem kāpostaugiem ir puķkāposti (ziedkāposti), kas izceļas ar patīkamo garšu un sagatavošanas daudzveidību. Piedāvājam jums vēl vienu ziedkāposta pagatavošanas recepti.

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Puķkāposta galvu sadalīt palielās rozītēs. Rozītes sakārtot cepamā formā, pārkaisīt ar sāli un pārliet ar saldo krējumu. Cept cepeskrāsnī 180 grādos apm. 15 min.

Puķkāpostu izņemt no cepeškrāsns, pārkaisīt ar rīvētu sieru un cept vēl 5-7 min, kamēr siers izkūst.

2

Puķkāpostu pasniedz uzreiz kā patstāvīgu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.