OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dārzeņu ēdieni
2013. gada 28. jūlijā, 19:34

Cepti kartupeļi ar bekonu un biezpienu

Biezpiena sastāvā ir vitamīni A, E, P, B2, B12, folijskābe, kalcija sāļi, dzelzs, nātrijs, magnijs, cinks, fosfors. Visi šie elementi ir nepieciešami cilvēka organismam, tāpēc piedāvājam vēl vienu vienkāršu recepti, kuras sastāvā ir biezpiens.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Kartupelus sagriež šķēlītēs. Bekonu sagriež apmēram tik pat biezās šķēlēs. Pannu uzkarsēt un uz sausas pannas apcept bekona šķēlītēs no abām pusēm. Bekonu pārlikt uz šķīvīša un tajos pašos taukos apcept kartupeļus.

2

Biezpienu sajaukt ar smalki sakapātām dillēm, jogurtu un pēc garšas pievienot sāli.

3

Uz šķīvja kārto pamīšus kartupeļu un bekona šķēlītes. Pa vidu uzliek biezpienu. Pasniedz uzreiz.