Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotdogs ar spirāldesiņām un salātiem

Sastāvdaļas
  • 4 hotdoga bulciņas
  • 4 desiņas
  • 2 tomāti
  • 1/2 sīpols
  • 10g pētersīļi
  • 1 tējk. citrona sula
  • 2 marinēti gurķī
  • 2 tējk. sinepes ar graudiņiem
  • 2 ēd.k. mājas majonēze
  • sāls, svaigi malti pipari
It kā jau tradicionāls hotdogs, tomēr īpašais desiņas sagatavošanas veids ļauj mērcei piepildīt visas brīvās vietas maizītē. Noteikti pamēģiniet!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Hotdoga maizītēs iegriezt gareniski uz pusēm, bet ne līdz galam (abām pusītēm jāturās kopā) un ielikt cepeškrāsni vai uz grila apcept. Desiņas uzspraust gareniski un iesma un ar nazi sagriezt uz riņķi. Kā to pareizi paveikt, skatīt video -



Desiņas apcept uz grila vai uz pannas.
2
Pagatavot tomātu mērci: tomātus, sīpolus un pētersīļus smalki sagriezt un pievienot citorna sulu un pēc garšas sāli un piparus. Visu samaisīt.

Pagatavot gurķu-sinepju mērci: gurķus sagriezt mazos kubiņos, pievienot sinepes un majonēzi, samaisīt.
3
Uz katras maizītes liek mērci, desiņu un pa virsu vēlreiz mērci.
4
Pasniedz karstus.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči