Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
sandwich with olive, ham, tomato and arugula, selective focus

Maizītes ar tapenādi un šķiņķi

Sastāvdaļas
  • 2 maizes šķēles
  • 100g olīves
  • 1 tomāts
  • 6 šķēles kūpināta šķiņķa
  • 100g rukolas salātu
  • 2 ēd.k. majonēzes
  • 1 ēd.k. olīveļļas
  • 1 tējk. franču sinepes
Tradicionāla tapenāde ir biezenis no kaperiem, melnajām olīvām un anšoviem olīveļļā. Šāds smērējamas masas pagatavošanas veids līdz mums nonācis no Provansas. Bet mēs šajā receptē tradicionālo sastāvu mazliet pamainījām.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bļodiņā sajaukt majonēzi un sinepes un ar šo mērci apsmērēt abas maizes šķēles.
2
Pagatavot tapenādi: olīvas bez kauliņiem sablendēt ar eļļu. Tapenādi sakārtot uz maizes šķēlēm. Pa virsu kārtojam šķiņķa šķēles, tomātu šķēlītes un rukolas lapiņas.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči