Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikantās maizītes ar mīdijām

Sastāvdaļas
  • 200g saldētas mīdijas
  • 6 tomāti
  • 1 čili
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 7 ēd.k. olīveļļas
  • 100g spināti vai rukola
  • 6 maizes šķēles
Ir sagadījies tā, ka mīdijas ledusskapī skumst? Tu nezini ko ar tām iesākt?Pagatavo lielisku uzkodu!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Marinādei ķiploku daiviņas smalki sakapā. Čili piparu sagriež uz pusēm, iztīra sēkliņas un sasmalcina. Visu sajauc ar eļļu un pārlej pāri atlaidinātām mīdijām. Atstāj mīdijas marinādē uz 2 stundām. Pēc tam mīdijas izņem no marinādes un ātri apcep. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
2
Tomātus sagriež šķēlītēs. Tostermaizes apgrauzdē.

Uz katras maizes šķēles kārto spinātu lapiņas, tomātus un apceptas mīdijas.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči