Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pildītas pitas maizītes

Sastāvdaļas
  • 4 pitas maizītes
  • 1–2 žāvētas vistas krūtiņas
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 liels sīpols
  • 1 liels tomāts
  • 1 gurķis
  • liela sauja salātu
  • Mērcei:
  • 6 ēdk. skāba krējuma
  • ½ pāksts čili
  • neliels saišķītis svaiga koriandra lapu
  • sāls, malti pipari
Lai katrs ģimenes loceklis dabūtu tieši to, kas viņam garšo, sagatavo visas sastāvdaļas un ļauj katram pašam sapildīt savu maizīti. Gaļas produkti pēc tavas izvēles un tavu mājinieku garšas – svaigas desiņas, vistas krūtiņa, kotletīte vai vienkārši sacepta maltā gaļa, liellopa vai cūkgaļas šķēles, šķiņķis, žāvētas vistas gabaliņi vai kas cits.

Pagatavošana

1
Vispirms pagatavo gaļas pildījumu, ja tas ir no jēlas gaļas. Kamēr tas cepas, ieliec tosterā vai cepeškrāsnī izsildīties pitas maizītes.
2
Sagriez plānās šķēlēs dārzeņus un līdz ar salātiem sakārto uz liela šķīvja.
3
Pagatavo mērci. Iemaisi krējumā sīki sakapātu čili, koriandru, sasāli un sapiparo.
4
Iegriez katrā pitas maizītē dziļu kabatu. Sauc ģimeni pie galda un ļauj katram pašam sapildīt savu maizīti ar dārzeņiem, salātiem, gaļu un mērci

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči