Burgeri & sendviči
2016. gada 20. oktobrī, 06:03

Sēņu burgers

Vasara ir beigusies, bet tas nenozīmē, ka beidzās arī grilēšanas sezona. Mēs šodien piedāvājam pagatavot īpašus burgerus, kuri atgriezīs mūs vasarā. Tajā ir viss - gan grilēta gaļa, gan tomāti, gan sēņu aromāts! Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar Balzamiko mērci un sinepēm, pievieno eļļu, sāli un svaigi maltus piparus. Sēnes apsmērē ar šo marinādi un cep uz grila pannas, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi. Atlikušo marinādi sajauc ar tomātu pastu - sanāks fantastiska mērce kartupeļiem!

2

Malto gaļu sajauc ar sarkanvīna etiķi un Vorčesteras mērci, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. No maltās gaļas izveido divas plakanas kotletes un uzcep.

3

Liek kopā burgerus - uz vienas sēnes cepurītes liek salātlapu, kotleti, siera šķēles, tomātu šķēles, sīpolu ripiņas. Pārkaisi ar sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas un apsedz ar vēl vienu sēnes cepurīti.

4

Pasniedz ar kartupeļiem frī un mērci.