Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar Balzamiko mērci un sinepēm, pievieno eļļu, sāli un svaigi maltus piparus. Sēnes apsmērē ar šo marinādi un cep uz grila pannas, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi. Atlikušo marinādi sajauc ar tomātu pastu - sanāks fantastiska mērce kartupeļiem!
Malto gaļu sajauc ar sarkanvīna etiķi un Vorčesteras mērci, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. No maltās gaļas izveido divas plakanas kotletes un uzcep.
Liek kopā burgerus - uz vienas sēnes cepurītes liek salātlapu, kotleti, siera šķēles, tomātu šķēles, sīpolu ripiņas. Pārkaisi ar sāli un svaigi maltiem pipariem pēc garšas un apsedz ar vēl vienu sēnes cepurīti.
Pasniedz ar kartupeļiem frī un mērci.