Burgeri & sendviči
2016. gada 15. septembrī, 06:05

Tortillas ar cāļa gaļas nagetiem un avokado mērci

Iespējams, šīs receptes saknes ir meklējamas kaut-kur Meksikā. Taču gatavojot šo maltīti sambrero nav obligāts....,izmantojiet svaigus vietējo ražotāju produktus un baudiet! ;)

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Pannā uzkarsē eļļu un uzcep nagetus. Nagetus sagriež mazākos gabalos (strēmelītēs).

2

Ķīniešu kāpostu sagriež strēmelītēs.

3

Krējumu sajauc ar tex-mex garšvielām.

4

Avokadi sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, izgreb mīkstumu un saspaida. Pievieno svaigi spiestu citrona sulu, sasmalcinātus ķiplokus un čili piparu, sāli pēc garšas. Kārtīgi visu samaisa.

5

Tortillu iesmērē ar krējuma mērci, uzliek kāpostus, cāļa nagetus, avokado mērci un sarullē. Pasniedz uzreiz.