Sendvičs ar lasi un ceptiem marinētiem sīpoliem
Sastāvdaļas
- 500g kūpinata laša
- 250g krējuma
- 1 iep. sendviču graudu maize
- 200g biezpiena
- 0,5kg sīpolu
- 100g medus
- 100ml sarkanvīna etiķa
- 200ml diedzētu graudu
- zaļumi
Lašmaizīšu pagatavošana īpašu piepūli neprasa. Taču ja mazliet pacenšas, izdodas lielisks sendvičs ar lasi. Un tas jau ir klasi augstāks ēdiens.
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizot, sagriezt plānās ripiņās. Pannā apcept sīpolus un piejaukt klāt etiķi un medu. Sautēt uz lēnas uguns visu kopā, kamēr viss šķidrums neizgaros. Atdzesēt.
2
Maizi notostēt vai apcept.
3
Krējumu sajaukt kopā ar biezpienu, pievienot sasmalcinātus zaļumus
4
Katru mazes šķēli apsmērēt ar krējuma-biezpiena masu, pa virsu sakārtot laša šķēlītes, apceptus sīpolus un atkal krējuma-biezpiena masu. Dekorē ar diedzētiem graudiem.