Wholegrain bread sandwich with smoked salmon, soft cheese,onion and sprouts

Sendvičs ar lasi un ceptiem marinētiem sīpoliem

Sastāvdaļas
  • 500g kūpinata laša
  • 250g krējuma
  • 1 iep. sendviču graudu maize
  • 200g biezpiena
  • 0,5kg sīpolu
  • 100g medus
  • 100ml sarkanvīna etiķa
  • 200ml diedzētu graudu
  • zaļumi
Lašmaizīšu pagatavošana īpašu piepūli neprasa. Taču ja mazliet pacenšas, izdodas lielisks sendvičs ar lasi. Un tas jau ir klasi augstāks ēdiens.

Pagatavošana

1
Sīpolus nomizot, sagriezt plānās ripiņās. Pannā apcept sīpolus un piejaukt klāt etiķi un medu. Sautēt uz lēnas uguns visu kopā, kamēr viss šķidrums neizgaros. Atdzesēt.
2
Maizi notostēt vai apcept.
3
Krējumu sajaukt kopā ar biezpienu, pievienot sasmalcinātus zaļumus
4
Katru mazes šķēli apsmērēt ar krējuma-biezpiena masu, pa virsu sakārtot laša šķēlītes, apceptus sīpolus un atkal krējuma-biezpiena masu. Dekorē ar diedzētiem graudiem.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči