Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kurzemes burgers

Sastāvdaļas
  • 2 burgeru maizītes
  • 200g salami desa
  • 200g siers šķēlēs (piem. Edam, Holandes)
  • 1 liels tomāts
  • 1 sarkans sīpols
  • 2 ēd.k. laba majonēze
  • 2 ēd.k. tomātu pasta
  • 1 tējk. adžika
  • salātlapas
  • sāls
Katram reģionam savas tradīcijas un receptes. Taču mēs vēlamies papildināt šo virtuālo krātuvi un piedāvājam Kurzemei vēl vienu recepti. Izmēģini arī tu!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Salami desu sagriezt apm. 0,5cm biezās šķēlēs un apcept pannā, līdz desa kļūst brūna un kraukšķīga. Tomātu un sīpolu sagriezt ripiņās. Pastu sajaukt ar adžiku, pievienot pēc garšas sāli.
2
Burgeru maizītes sagriezt uz pusēm un apgrauzdēt uz grila pannas. Apakšējo maizes daļu apsmērēt ar pagatavoto tomātu mērci. Pa virsu kārto salātlapas, tomātu šķēles un sīpolu ripas, Tad kārto apceptu desu pamīšus ar siera šķēlēm. Augšējo maizītes daļu apsmērēt ar majonēzi un apsegt burgeri.
3
Pasniedz ar frī kartupeļiem un tomātu mērci.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči