Vistas gaļu sagriezt strēmelītēs. Gaļu var ņemt jebkuru - gan fileju, gan šķiņķīšus. Var izmantot arī kūpinātu vai ceptu vistu. Pannā uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept vistas gaļu - jēlu gaļu līdz gatavībai, gatavu gaļu apm. 5 min. Pievienot čili mērci vai medu un 1 ēd.k. tomātu mērces. Apcept visu kopā vēl pāris minūtes un izslēgt uguni.
Kāpostu smalki sagriezt. Tieši tik pat smalki sagriezt svaigo gurķi un smalki sakapāt dilles. Pievienot mazliet sāls un ar rokām paspaidīt, kamēr izdalās šķidrums. Lieko šķidrumu nospiest.
Pagatavot mērci. Ingvera sakni un ķiploku smalki sakapāt vai saberzt piestā. Pievienot sakapātus pētersīļus, krējumu, svaigi spiestu citrona sulu un pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Bageti sagriezt četrās daļās un tad gareniski uz pusēm. Apakšējo daļu sasmērēt ar pastēti un sakārtot pa virsu vistas gaļu. Pārliet ar mērci, uzlikt salātus un apsegt ar otru maizes daļu.