sestdiena, 27. aprīlis
Shutterstock.com

Ābolu cafe latte

Sastāvdaļas
  • 3 āboli
  • 200 ml saldā krējuma
  • 200 ml piena
  • 3 tases espresso kafijas
  • ½ tējk. vaniļas cukura
  • ½ tējk. malta kanēļa
  • ¼ tējk. maltu krustnagliņu
  • ½ tējk. malta ingvera
  • cukurs – pēc garšas
  • malts kanēlis – rotāšanai
Iedvesmojoties no pasaulē iecienītā kafejnīcu tīkla Starbucks piedāvājuma – īpaša ābolu laika latte.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Ābolus nomizo, izgriez serdi, sagriez 4 daļās un cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz tie ir mīksti.
2
Lej blenderī espresso, pienu, pievieno garšvielas, ceptos ābolus un cukuru pēc garšas cukuru. Sablendē.
3
Saldajam krējumam pievieno 1 tējk. cukura un uzputo.
4
Lej glāzēs sablendēto kafiju, rotā ar putukrējumu un pārkaisi ar kanēli. Ja vēlies, vari pārliet ar karameļu vai šokolādes sīrupu.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.