Bezalkoholiskie dzēr.
2018. gada 7. februārī, 06:05

Ābolu latte

Kafejnīcu Starbucks cienītāji noteikti pamanīs - ideja šai receptei aizgūta tieši no šo kafejnīcu piedāvājuma. Turklāt, tā garšo patiešām lieliski! Nelielas pūles gan jāpieliek, bet tas būs šī baudījuma vērts mirklis!

Pagatavošana

30 min2 porcijas
1

Ābolus nomizo, izgriež serdi, sagriež četrās daļās un cep cepeškrāsnī līdz tie ir mīktsi, apm. 20 min. 180 grādos.

2

Blenderī ielej kafiju (espresso vietā var izmantot citu kafiju), pienu, pievieno garšvielas, ceptus ābolus un pēc garšas cukuru. Kārtīgi visu sablendē.

3

Saldo krējumu uzputo ar 1 tējk. cukura.

4

Porcijas glāzēs ielej sablendēto kafiju, izdekorē ar putukrējumu un pārkaisa ar kanēli. Var pārliet ar karameļu vai šokolādes sīrupu.