Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ābolu latte

Sastāvdaļas
  • 3 āboli
  • 3 espresso kafijas tasītes
  • 200ml saldais krējums
  • 200ml piens
  • 1/2 tējk. vaniļas cukurs
  • 1/2 tējk. malts kanēlis
  • 1/4 tējk. maltas krustnagliņas
  • 1/2 tējk. malts ingvers
  • cukurs
  • kanēlis dekoram
Kafejnīcu Starbucks cienītāji noteikti pamanīs - ideja šai receptei aizgūta tieši no šo kafejnīcu piedāvājuma. Turklāt, tā garšo patiešām lieliski! Nelielas pūles gan jāpieliek, bet tas būs šī baudījuma vērts mirklis!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Ābolus nomizo, izgriež serdi, sagriež četrās daļās un cep cepeškrāsnī līdz tie ir mīktsi, apm. 20 min. 180 grādos.
2
Blenderī ielej kafiju (espresso vietā var izmantot citu kafiju), pienu, pievieno garšvielas, ceptus ābolus un pēc garšas cukuru. Kārtīgi visu sablendē.
3
Saldo krējumu uzputo ar 1 tējk. cukura.
4
Porcijas glāzēs ielej sablendēto kafiju, izdekorē ar putukrējumu un pārkaisa ar kanēli. Var pārliet ar karameļu vai šokolādes sīrupu.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.