Herbal tea with ingver and honey, selective focus
Herbal tea with ingver and honey, selective focus
Bezalkoholiskie dzēr.
2013. gada 29. septembrī, 20:03

Zaļā tēja ar ingveru

Ingvers ir viena no vecākajām un populārākajām Austrumu garšvielām, bet ārstniecībā izmantojams kā dabīgs līdzeklis pret saaukstēšanos, īpaši kakla iekaisumu, klepu, iesnām. Tas ir lielisks možuma, tonusa un enerģijas līdzeklis. Tam piemīt antibakteriālas, spēcīgas pretiekaisuma, pretdrudža īpašības, ingvers paaugstina imunitāti.

Pagatavošana

15 min4 porcijas
1

1. Karstumizturīgā traukā iebērt zaļo tēju, pārliet ar karstu ūdeni, apsegt ar vāku un ļaut ievilkties 10 min. Tēju izkāst.

2

2. Sulu pārliet katliņā, pievienot sagrieztu plānās šķēlītēs ingvera sakni un uzkarsēt.

3

3. Tēju sajaukt ar sulu, pievienot pēc garšas cukuru vai medu un uzreiz pasniegt.