Zelta punšs
Sastāvdaļas
- 150 ml baltvīna
- 20 ml apelsīnu liķiera
- 10 ml citrona sulas
- 1 tējk. cukura
- 2 gb. krustnagliņas
-  
- Dekoram:
- malts muskatrieksts
- 1 apelsīna daiviņa
Mūsdienās punši ir pazīstami visā pasaulē.
Laika gaitā jūtamas izmaiņas notikušas gan
dzērienu sastāvā un sastāvdaļu skaitā, gan arī dzeršanas tradīcijās. Taču viens ir nemainīgs - tas ir karsts alkoholisks dzēriens, kas lieliski
sasildīs drēgnajos rudens un ziemas vakaros.
Pagatavošana 1 porcijas
1
Visas sastāvdaļas uzkarsēt un pārliet sasildītās
punša glāzēs. Dekorēt ar apelsīna daiviņu un maltu muskatriekstu.
Pasniegt karstu
Pasniegt karstu