Sociālos tīklus pārplūdina neganti joki par Kalnozola dvēseles māju atpūtināšanu. FOTO
Velc, pelīte, saldu miegu...
Sabiedrība
2016. gada 24. novembris, 17:53

Sociālos tīklus pārplūdina neganti joki par Kalnozola dvēseles māju atpūtināšanu. FOTO

Jauns.lv

Pēc tam kad internetā parādījās attēls ar zaļzemnieku Valdi Kalnozolu, kurš grūtas un garas darba dienas nogurdināts, saldi iesnaudās uz dokumentu kaudzes turpat Saeimas sēžu zālē, sociālos tīklus pārplūdinājuši jautri joki - cilvēki veido negantus attēlus ar dusošo tautas kalpu un ievieto savas, kā viņi saka, "kalnozolinga" un "budžetinga" bildes. 

Kā zināms, nākamā gada budžeta pieņemšana Saeimā ievilkās teju līdz rītausmai un kopā deputāti darbā pavadīja aptuveni 20 stundas, tāpēc nebūt nav pārsteigums, ka dažiem parlamentāriešiem šī smagnējā procesa laikā tā vien kārojās doties uz čučumuižu. 

Attēlu sociālajos tīklos ievietoja deputāts Artuss Kaimiņš, situāciju raksturojot ar vārdiem: "Kalnozols un runcis Bazilio. Saeima pieņem savu koalīcijas budžetu". Pats Kalnozols gan portālam Kasjauns.lv, komentējot kolēģa rīcību, sacīja: "Ir teiciens - viena IQ līmeņa cilvēki apspriež idejas, bet cita - cilvēkus. Ja jūs interesē, kā man izdevās apvienot atpūtu ķermenim un pie reizes izpildīt savu balsotāja pienākumu, tad tā būs ilgāka saruna. Esmu izpildījis pienākumu gan pret vēlētāju, gan pret savas dvēseles mājām - savu ķermeni -, dodot tam iespēju atpūsties," portālam Kasjauns.lv argumentēja Kalnozols.

Lūk, kā tauta joko par sagurušo deputātu:

Kasjauns.lv/Foto: Twitter; Artuss Kaimiņš, Arnis Krauze