Dienas bilde: es te mazliet pačučēšu... (Papildināta ar Kalnozola komentāru)
Briesmīgais pārgurums deputātu Kalnozolu ieaijāja miegā turpat uz dokumentu kaudzes.
Politika
2016. gada 24. novembris, 09:58

Dienas bilde: es te mazliet pačučēšu... (Papildināta ar Kalnozola komentāru)

Jauns.lv

Budžeta apspriešana un pieņemšana ilga apmēram 20 stundas un laimīgi noslēdzās šonakt pēc pl. 4 nakts melnumā. Šādu darba slodzi bijis grūti izturēt 54 gadus vecajam zaļzemniekam, deputātam Valdim Kalnozolam, kura ķermenis saliecās teju 90 grādu leņķī, bet galva palika uz prāvās dokumentu kaudzes. Un actiņas aizvērās.

Būtiski atzīmēt, ka kadra autors ir Kalnozola kolēģis, pie frakcijām nepiederošais Artuss Kaimiņš, kurš attēlu uzņēmis ap 3:10 naktī un tūdaļ pat ar savu guvumu padalījies sociālajos tīklos. Kaimiņa kungs situāciju raksturo ar vārdiem "Kalnozols un runcis Bazilio. Saeima pieņem savu koalīcijas budžetu". 

Lūdzām deputāta Kalnozola komentāru par attēlā redzamo dramatisko skatu. Viņš vērsa uzmanību kolēģa Kaimiņa intelektam: "Ir teiciens - viena IQ līmeņa cilvēki apspriež idejas, bet cita - cilvēkus. Ja jūs interesē, kā man izdevās apvienot atpūtu ķermenim un pie reizes izpildīt savu balsotāja pienākumu, tad tā būs ilgāka saruna. Esmu izpildījis pienākumu gan pret vēlētāju, gan pret savas dvēseles mājām - savu ķermeni -, dodot tam iespēju atpūsties," portālam Kasjauns.lv argumentēja Kalnozola kungs.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook