Uz Tallinas šosejas lielā daudzumā nozog brīdinājuma stabus
Zādzība uzņēmumam radījusi aptuveni 1500 eiro lielus zaudējumus.
112

Uz Tallinas šosejas lielā daudzumā nozog brīdinājuma stabus

Jauns.lv

Uz Tallinas šosejas naktī uz otrdienu nozagti 50 vadstatņi – ceļu norobežojuši brīdinājuma stabi, kas brīdina autovadītājus par tur notiekošajiem remontdarbiem. Pašlaik uz Tallinas šosejas no Gaujas tilta virzienā uz Ainažiem notiek asfalta seguma atjaunošana.

Uz Tallinas šosejas lielā daudzumā nozog brīdināju...

Par zādzību ir informēta policija un pašlaik notiek vaininieku meklēšana, tiek arī meklēti aculiecinieki. Vadstatņi pieder ceļu būves firmai „Binders” un tās pārstāve Vita Noriņa Kasjauns.lv teica:

„Ik pa laikam tiek apzagta kāda ceļu remonta norises vieta. Tiek nozagts arī kāds vadstatnis, bet tik lielā apjomā tas noticis pirmo reizi. Garnadži vairāk iecienījuši metālu, bet vadstatņi nav no metāla. Grūti iedomāties, kur zagļi tos varētu izmantot. Nedomāju, ka zādzību veikuši mūsu konkurenti – solīdas ceļu būves firmas tā nedara. Kopējie zaudējumi ir 1500 eiro. Statņus nozaga dienu pirms mēs uzsākām remontdarbus, tie bija jauni un tos vēl nebijām paspējuši nomarķēt. Kas varētu būt zagļi, pagaidām nezinām, bet ceram, ka atsauksies kādi aculiecinieki, jo lai nozagtu šos statņus bija vajadzīgs gan laiks, gan autotransports, gan spēks, jo tie it nemaz nav viegli. Ceru, ka ar citu palīdzību atradīsim garnadzi.”

Aculieciniekiem lūgums par, iespējams, redzēto zādzību ziņot policijai.

Elmārs Barkāns/Foto: ceļu būves firma „Binders”

Tēmas