Bērnu un jauniešu centra dalībnieki iesaistās Futbola dienas aktivitātēs
Runā Rīga

Bērnu un jauniešu centra dalībnieki iesaistās Futbola dienas aktivitātēs

Jauns.lv

Svētdien, 28. septembrī, Olimpiskajā sporta centrā Grostonas iela 6b notiekošajā „Futbola diena 2014” pasākumā piedalīsies 150 Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra bērni un jaunieši, kuri visas dienas garumā sacentīsies dažādās stafetēs, spēlēs futbolu, tiksies ar futbolistiem un saņems balvas.

Bērnu un jauniešu centra dalībnieki iesaistās Futb...

Pasākums Olimpiskajā sporta centra futbola zālē sāksies plkst. 12.00, kad notiks futbola dienas atklāšana un komandu iesildīšanās. Plkst. 12.30 notiks komandu jautrās stafetes. Plkst. 14.00 bērnus ar  uzkodām iepriecinās  LuLu pica, plkst. 14.30 turpināsies jautrās stafetes un sāksies lielais futbola mačs. Plkst. 16.00, kamēr tiesneši apkopos rezultātus, notiks „Greentrials Triāla” šovs, un klātesošos ar dziesmām priecēs dziedātāja Liene Šomase. Plkst. 16.50 notiks zīmējumu konkursa „Es mīlu FUTBOLU” apbalvošanas ceremonija un pasākuma noslēgums.

Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra bērnu namu bērni vecumā no 5 līdz 16 gadiem bija aktīvi iesaistījušies zīmējumu konkursā „Es mīlu FUTBOLU”, ko rīkoja Latvijas Futbola federācija. Konkursa mērķis un uzdevums bija ar zīmējumu konkursu dot Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra bērniem un jauniešiem iespēju nokļūt federācijas rīkotajā Futbola dienas pasākumā, iesaistīt bērnus sabiedriskajās aktivitātēs, radīt viņiem iespēju sajust futbola gaisotni un azartu. Konkurss notika līdz 12. septembrim.

Kopā tika noteikti divi uzvarētāji vecuma grupās 5 – 9 gadi un 10 – 16 gadi, noteikti arī otrās un trešās vietas ieguvēji. Visi zīmējumu autori saņems „Futbola diena 2014” veltīto T-kreklu ar Futbola dienas simboliku, kā arī iespēju apmeklēt Latvijas futbola izlases spēli 13. oktobrī pret Turciju.

Karlīna Timofejeva / Foto:  Ieva Lūka, LETA