Palīdziet mazajam Albertam atgūt veselību!
Sabiedrība
2014. gada 5. novembris, 10:00

Palīdziet mazajam Albertam atgūt veselību!

Jauns.lv

Alberts ir zēns, kuram liktenis bija sagatavojis smagus pārbaudījumus. Mazulim bija jāpiedzimst lielam un veselam, taču liktenis bija lēmis citādi. Zēns, kurš ir trešais bērns Griķu ģimenē, jau kopš dzimšanas ir spiests nepārtraukti cīnīties par savu dzīvi. Tā ir cīņa ar smagām diagnozēm: bērnu cerebrālo trieku un spastisko tetraparēzi. Zēnam ir nepieciešami rehabilitācijas kursi Sanktpēterburgā, jo tikai tur viņam var sniegt efektīvu palīdzību. Bet, lai šos kursus apmaksātu ir nepieciešams ļoti daudz naudas, ko šī draudzīgā ģimene nespēj samaksāt: 10500 eiro. Palīdziet ģimenei izārstēt mazuli!

Ģimenes sašutums nebija vārdiem izsakāms, kad ilgi gaidīto ģimenes pieaugumu ir piemeklējusi tāda nelaime. Bet ģimene nepadevās. Priecīgo mazuļa mājās sagaidīšanas svētku vietā zēna vecāki uzsāka cīņu ar slimību. Viņi ir apmeklējuši visas Latvijas slimnīcas, kuras specializējas šajā jomā: Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas 19. nodaļu, “Gaiļezera” slimnīcas 2. nodaļu; ir apmeklēti arī visi Latvijas rehabilitācijas centri: Vaivari, Jaunķemeri, Līgatne. Vecāki ir izpētījuši visu pieejamo informāciju par bērnu rehabilitāciju ar līdzīgām diagnozēm, ir izmēģinājuši tibetiešu medicīnu, ir apmeklējuši osteopātus. Grūti iedomāties, cik smagi ir bijis vecākiem saprast, ka tas viss nav palīdzējis nabaga puisītim.

Neskatoties uz visu notikušo, ģimene atbalsta zēnu un ir gatavi cīnīties par viņa veselību pret šīm smagajām slimībām. Atbalstiet viņus šajā cīņā!

Par laimi ir vieta, kur Albertam var palīdzēt nostāties uz kājām, dot viņam svarīgāko, kas ir cilvēka dzīvē: veselību.

Šī vieta atrodas Sanktpēterburgā. Tas ir Bogdanova rehabilitācijas medicīnas institūts “Vozvrašenije”.

Tur pie Alberta bija ķērušies pieredzējuši speciālisti, pielietojot rehabilitācijas kursā visefektīvākās metodes. Ar Albertu ir strādājuši fizioterapeiti, nodrošinot fizisko rehabilitāciju. Ir bijušas nodarbības arī ar psihologu, kas izmantoja muzikālo terapiju. Alberts jau ir izgājis divus šādus rehabilitācijas kursus (janvārī un jūnijā), pēc kuriem zēna veselības stāvoklis bija manāmi uzlabojies: ir mitējušies krampji un epilepsijas lēkmes.

Tie ir lieli panākumi!

Šādus rehabilitācijas kursus pie speciālistiem ir jāiziet 2 reizes gadā – ik pēc 5 mēnešiem. Bet šādi kursi maksā ļoti dārgi – Griķu ģimene to nevar atļauties: 3500 eiro par katru rehabilitācijas kursu, kas kopumā veido 10500 eiro par trim rehabilitācijas kursiem! Nespējot samaksāt šo summu, ģimene vēršas pie Jums pēc palīdzības! Nabaga bērniņa glābšana ir Jūsu rokās, nepametiet zēnu nelaimē!

Sīkāka informācija par Albertu ir pieejama Labdarības fonda Labdaris.lv portālā šeit:

http://labdaris.lv/lv/funds/view/126

Ziedojumu tālruņi: 90006881 (maksa par zvanu – 1,42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu – 7,11 EUR).

Jūs varat palīdzēt Albertam arī ziedojot jebkuru citu summu ar pārskaitījumu uz zemāk norādītajiem bankas kontiem, maksājuma mērķī ierakstot

“Veselības Fonds: Alberts Griķis”. Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība "Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv"

Reg. Nr:

40008173130

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift: HABALV22

LV43HABA0551037990069

-CITADELE- Swift: PARXLV22

LV79PARX0016130480002

Paypal

paypal@varonis.lv

blago@varonis.lv

(+371) 27031058


Apmaksāts reklāmas raksts sadarbībā ar www.labdaris.lv/ Publicitātes foto