112

VIDEO: netālu no Iecavas iedzīvotāji grāvī pamanīja pamestu auto - kā izrādījās vēlāk, zem tā gulēja vīrietis

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Neilgi pēc plkst. 11.00 no rīta kāds vīrietis Bauskas novadā novietoja auto stāvēšanai, bet aizmirsa to nofiksēt ar rokas bremzi. Par šādu kļūdu viņam bija jāmaksā dārgi, norāda "Degpunktā".

VIDEO: netālu no Iecavas iedzīvotāji grāvī pamanīj...

Šodien operatīvie dienesti lielā skaitā traucās uz nomaļu vietu nepilnu divu kilometru attālumā no Iecavas. Satraucošas ziņas bija saņemtas no aculieciniekiem, kuri bija ievērojuši grāvī ieripojušu automašīnu. Ja sākotnēji spēkratā nevienu nemanīja, tad drīz pēc tam tika atklāts, ka zem avarējušā "Volkswagen" atradās cilvēks. Vīrietis bija pie samaņas un spēja sazināties ar apkārtējiem, taču viņš notikušajā bija guvis nopietnus ievainojumus. 

“Neilgi pēc pulksten vienpadsmitiem no rīta Bauskas novadā, Iecavas pagastā, kāds 1970. gadā dzimis vīrietis novietoja automašīnu stāvēšanai, nenodrošinot visu nepieciešamo, lai automašīna neizkustētos no vietas, kādēļ automašīna sāka ripot un uzripoja pašam automašīnas vadītājam. Vīrietis fiziski cieta un ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē," norāda Valsts policijas pārstāve Rūta Strautniece.

Vairāk skaties video!