112

VIDEO: "Es nesaprotu, kā viņš mani varēja neredzēt?" "Bolt" taksists izraisa avāriju Elizabetes ielā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Kāds "Bolt" taksometra vadītājs, nenoskaidrotu iemeslu dēļ, Pulkveža Brieža un Mednieku ielas savienojumā pamatīgi apskādējis Vasīlija spēkratu, vēsta "Degpunktā".

VIDEO: "Es nesaprotu, kā viņš mani varēja neredzēt...

Vasīlijs norāda, ka, braucot pa pa Pulkveža Brieža, viņu negaidīti pārsteidza kāds taksometra vadītājs, kas ar “Volkswagen” markas spēkratu nācis viņam tieši virsū. Lai izvairītos no spēcīgas avārijas, Vasīlijs, kurš brauca pa galveno ceļu, sāka virzīties pa kreisi, tomēr arī šis manevrs nepalīdzēja izvairīties no sadursmes - "Bolt" taksists ietriecās viņa "Škodas" labakā sānā, Vasīlija auto apgriezās pretēji braukšanas virzienam un ieslīdēja ielas apgaismojuma laternā.

“Kad es ieraudzīju viņa “degungalu”, viņš ātri spieda gāzi, lai ātrāk izgrieztos. Es tikai nesaprotu, kā viņš mani varēja neredzēt, ja tagad stāvvietā stāv mašīnas, bet tad tur tās nebija. Viss bija pārskatāms,” norāda cietušais.

Vīrietis pieļauj, ka taksista uzmanību no braukšanas varēja novērst automašīnas pasažieris, jo tieši avārijas brīdī taksis galamērķī bija vēlējies nogādāt kādu cilvēku. Klientam brauciens aprāvās pusceļā. Vasīlijs gan norāda, ka galvenais ir tas, ka neviens sadursmē nav cietis, tomēr skaidrs, ka viņa spēkratam būs nepieciešams remonts.

Vairāk skaties video!