foto: Valsts policija
Turpinās Teklas Vaivodes meklēšana - lūdz atsaukties spēkratu vadītājus
Tekla Vaivode.
112
2024. gada 18. jūnijs, 09:12

Turpinās Teklas Vaivodes meklēšana - lūdz atsaukties spēkratu vadītājus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Turpinās 1951. gadā dzimušās Teklas Vaivodes meklēšana, kura kopš šā gada 9. jūnija atrodas bezvēsts prombūtnē. Iespējams, kundze pārvietojusies pa ceļa nomali posmā no Matīšiem līdz Mazsalacai.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde saistībā ar bezvēsts prombūtnē esošās Teklas Vaivodes meklēšanu,  lūdz atsaukties ar videoreģistratoriem aprīkotu automašīnu īpašniekus, kas laika posmā no 2024.gada 09.jūnija plkst. 20:30 līdz 10.jūnija plkst. 20:30 braukuši pa autoceļu P16, ceļa posmā no Matīšiem līdz Mazsalacai. Iespējams, bezvēsts prombūtnē esošā Tekla Vaivode ir pārvietojusies šajā ceļa posmā pa ceļa nomali.

Pēdējo reizi redzēta Valmieras novadā, Matīšos, pieturā, kas atrodas centrā pie baznīcas. Tur sieviete gaidījusi autobusu uz mājām. Ap plkst. 20.36 nav iekāpusi autobusā, bet devusies kājām uz Mazsalacas pusi. Pazīmes: tumši brūni mati, nēsā brilles. Bija ģērbusies gaišā, gandrīz baltā jakā, zem kuras bija zilas krāsas jaka, kājās tumšas bikses.

foto: Valsts policija
Tekla Vaivode.

Personas ar videoreģistratoru ierakstiem aicinātas sazināties ar VP VRP Rietumvidzemes iecirkni pa tālruņa numuru 26195623, vai arī pa vienoto Valsts policijas tālruņa numuru 110, vai sūtot video failus uz e-pastu- rietumvidzeme@vidzeme.vp.gov.lv