Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
112

VIDEO: traģēdija Rēzeknes pusē - vīrietis no ūdenstilpnes izglābj bērnu, bet pats krastā neizkāpj

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Rēzeknes pusē tragēdija norisinājusies kādas dzīvojamās ēkas piemājas dīķī - glābjot mazas meitenes dzīvību ūdenstilpnē gājis bojā 38 gadus vecs vīrietis, vēsta "Degpunktā".

VIDEO: traģēdija Rēzeknes pusē - vīrietis no ūdens...

Kādā piemājas dīķi laiskojās divas aptuveni 12 gadus vecas meitenes, līdz viena no viņām sāka saukt pēc palīdzības. Tvumā esošie strādnieki meitenes saucienus sadzirdēja un viens no vīriešiem steidza glābt bērnu. Meiteni vīrietis aizstūma līdz glābiņam, tomēr pats viņš krastā vairs neizkāpa.

Dīķa saimnieki jau vairākkārt tuvējiem kaimiņiem izteikuši brīdinājumus dīķim netuvoties, kā arī izlikuši zīmes, lai viņi tur nedodas peldēt, tomēr bērni šajās norādēs nebija ieklausījušies. Brīdī, kad notikuma vietā ieradās dienesti, vietējie iedzīvotāji jau bija uzsākuši meklēšanas darbus. Noslīkušo vīrieti zem ūdens izdevās atrast dīķa saimniekam pēc aptuveni 40 minūšu ilgas dzelmes pārķemmēšanas. Vīrieša atrašanas vietā dīķa dziļums bijis vien nedaudz vairāk kā divi metri, kas vēlreiz pierāda, ka pat salīdzinoši seklā ūdenī nedrīkst zaudēt modrību.

Vairāk skaties video!