Daugavpilī sadurta amatpersona; neoficiāli ziņo, ka cietusī ir Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Inta Vaivode
Inta Vaivode.
112
2024. gada 27. maijā, 21:06

Daugavpilī sadurta amatpersona; neoficiāli ziņo, ka cietusī ir Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Inta Vaivode

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pagājušo piektdien Valsts policija saņēmusi informāciju, ka kādai amatpersonai Daugavpilī ir nodarīti miesas bojājumi, taču cietušās personas vārdu nav izpaudusi. Taču vietējais portāls “chayka.lv” paziņoja, ka cietusī ir Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Inta Vaivode.

Daugavpilī sadurta amatpersona; neoficiāli ziņo, k...

Portāls vēsta, ka Vaivode bija uzbrukuma upuris, un nogādāta reanimācijā.

Notikuma faktu policija ir apstiprinājusi, taču no komentāriem atturējās, tikai norādot, ka uzbrukums nav bijis saistīts ar cietušās personas profesionālo darbību un nebija “pasūtījuma uzbrukums”.

“Chayka.lv” norāda, ka arī Daugavpils reģionālā slimnīca komentārus nesniedza, tikai pieminēja, ka slimnīcas “padomes priekšsēdētāja ir uz slimības lapas, tas ir viss, ko varu pateikt,” sacīja slimnīcas vadītājas sekretāre.

LTV ziņo, ka cietusī Vaivode bijusi kritiskā stāvoklī ar vairākām brūcēm, taču pašlaik viņas veselības stāvoklis ir uzlabojies.

Vaivode slimnīcas priekšsēdētājas amatā stājās 2023. gada rudenī, nomainot Grigoriju Semjonovu laikā. Toreiz publiski stāstīja, ka slimnīca nonākusi finanšu grūtībās.

Jāpiebilst, ka Vaivode nesekmīgi kandidējusi iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās no "Kristīgi demokrātiskās savienības" saraksta.