foto: Cēsu novada pašvaldība
Nedēļas nogalē Cēsīs plāno būtiskus satiksmes ierobežojumus
Publicitātes attēls.
Novadu ziņas
2024. gada 26. aprīlis, 06:17

Nedēļas nogalē Cēsīs plāno būtiskus satiksmes ierobežojumus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Cēsīs sestdien, 27. aprīlī norisināsies viens no Latvijas senākajiem skrējieniem "Apkārt Cēsīm", savukārt svētdien, 28. aprīlī - "Latvijas valsts  Kalnu divriteņu maratona 1.posms Cēsis-Valmiera, kamdēļ pilsētā paredzēti būtiski satiksmes ierobežojumi.

Sestdien no plkst.10 līdz plkst.14 būs slēgta satiksme vairākās pilsētas ielās. No plkst.11.30 līdz plkst.14 būs sēgta satiksme:Palasta ielā no Lenču ielas līdz Zaļajai ielai, kā arī Lenču ielā (virzienā no Birzes ielas uz Festivāla ielu).

Tāpat sestdien - laikā no plkst.10-14 - būs slaicīgi satiksmes ierobežojumi Palasta ielā, Gaujas ielā, Zaķu ielā, Beverīnas ielā, Bērzaines ielā, Viestura ielā, Lenču ielā, Bērzaines ielā.

Savukārt svētdien, 28. aprīlī, Cēsīs norisināsies "Latvijas valsts  Kalnu divriteņu maratona 1.posms Cēsis-Valmiera, kamdēļ no plkst.9 līdz plkst.13 satiksmei būs slēgts Vienības laukums, Valmieras iela. Lenču iela, Raunas iela, Valmieras iela un Uzvaras bulvāris posmā no Vienības laukuma līdz Noliktavas ielai.

Savukārt svētdien no plkst.9.50 līdz plkst.12 Cēsīs būs slēgta satiksme Niniera ielā no Valmieras ielas līdz Aldaru ielai, Lenču ielā no Aldaru ielas līdz Vienības laukumam, kā arī ierobežos satiksmi Kraukļu un Kļavu ielā.  No plkst.11.30-12.30 būs ierobežota satiksme Birzes ielā posmā no Lenču ielas līdz Ielejas ielai, Vienības laukumā (Valmieras iela gar Hotel Cēsis); Birzes ielā.

No plkst.12.00 līdz plkst.12.30 Cēsīs būs ierobežota satiksme Mazājā Lenču ielā, Celtnieku ielā, Ainavu ielā, Oktobra ielā, Amatas ielā, Noras ielā, Pērļu ielā, Festivāla ielā, Ceriņu ielā, Aldaru ielā, Valmieras ielā, Niniera ielā, Dzintaru ielā, J.Poruka ielā, Birzes ielā, Lazdu ielā, Akmens ielā un Idejas ielā.

"Apkārt Cēsīm" ir viens no Latvijas senākajiem skrējieniem, kas radies pirms vairāk kā 40 gadiem 1979.gadā un aizpērn pēc vairāku gadu pārtraukuma atjaunots un turpina tradīciju.