foto: alūksniešiem.lv
Apes tirgū andelētāju pārpārēm
Apes gadatirgus.
Novadu ziņas
2024. gada 28. aprīlis, 08:20

Apes tirgū andelētāju pārpārēm

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Nākamajā menesī Apē gaidāms gadatirgus, kas pulcēs interesentus no tuvienes un tālienes, tomēr andelētāji tur vairs netiek gaidīti – tirgotāju interese par pasākumu bijusi tik liela, ka patlaban jau aizpildītas visas andelētājiem paredzētās vietas.

“Liels paldies par lielo tirgotāju atsaucību, piesakoties uz Apes pierobežas pavasara gadatirgu! Ņemot vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, informējam, ka tiek apturēta pieteikšanās,” paziņojumā vēsta Apes amatu mājas vadītaja Ilze Kaktiņa.

Viņa norāda, ka “tirgotājiem tiks izsūtīta tirdzniecības atļauja dalībai Apes pierobežas pavasara gadatirgū tiklīdz tiks apstrādāti visi pieteikumi un iemaksātā tirdzniecības nodeva pašvaldības norēķinu kontā”, Reģistrēto tirgotāju saraksts un izvietojuma shēma būs pieejama Smiltenes novada pašvaldības tīmekļvietnē www.smiltenesovads.lv  līdz 17. maijam.

"Apes pierobežas pavasara gadatirgus" norisināsies Apes pilsētā - Avotu, Ganību, Skolas, Stacijas ielas, pilsētas estrādes teritorijā, 2024. gada 19.maijā no plkst. 9:00 līdz 14:00. Gadatirgus organizators ir Smiltene snovada Apes apvienības pārvalde.