foto: Facebook/Aleksejs Černovs
Ļaudis pārsteidz "Rigas satiksmes" autobuss meža vidū: kā tas tur nonāca?
Vecais "Rīgas satiksmes" autobuss mežā.
Sabiedrība
2024. gada 8. aprīlis, 10:55

Ļaudis pārsteidz "Rigas satiksmes" autobuss meža vidū: kā tas tur nonāca?

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Latvijā cilvēki parasti dodas pastaigā uz mežu, lai apbrīnotu dabu, sezonas laikā salasītu sēnes vai ogas, ieelpotu svaigu gaisu, un vismazāk domā tur atklāt tādus artefaktus kā vesels autobuss!

Cilvēku pamesto vai pazaudēto priekšmetu atradumi mežā ir populārs fotostāstu žanrs sociālajos tīklos. Cilvēkus fascinē noslēpumainības aura, kā arī tas, ka aiz katra šāda gadījuma stāv kāds stāsts, kuru diemžēl ne vienmēr izdodas iepazīt.

Skaidrs, ka tā būs arī ar atradumu, par kuru sociālajos tīklos pastāstījis kāds rīdzinieks. Neiedziļinoties par atrašanās vietu, viņš izlika foto ar meža vidū atrasto autobusu.

Spriežot pēc ārējā izskata un iekšējā satura, tas mežā atrodas jau sen - uz vienas no sienām redzama uzlīme, kas vēsta, ka biļetes cena ir 40 santīmi (kā zināms, Latvija uz eiro pārgājusi pirms 10 gadiem).

SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane pāstāstīja, ka šī autobusa atrašanās mežā ir daudziem jau sen zināms fakts - jau kopš 2015. gada.

Bartaševiča-Feldmane norādīja, ka autobuss savulaik pārdots izsolē privātpersonai, kas to novietojis savā meža īpašumā un tā atrašanās vietu atklāt nevēlas.