foto: Paula Čurkste/LETA
Bija problēmas ar strāvu! Pēc haosa atjaunota vilcienu satiksme dzelzceļa līnijā Rīga – Tukums
"Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis
Sabiedrība
2024. gada 7. marts, 10:06

Bija problēmas ar strāvu! Pēc haosa atjaunota vilcienu satiksme dzelzceļa līnijā Rīga – Tukums

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Šobrīd vilcienu satiksme dzelzceļa līnijā Rīga – Tukums un saistītajās līnijās ir atjaunota. Aktuālajai informācijai par vilcienu kustības laikiem var sekot līdzi “Vivi” mobilajā lietotnē, informē “Vivi” Komunikācijas un mārketinga daļas vadītājs Edgars Butāns.

Ceturtdienas rītā strāvas padeves dzelzceļa infrastruktūrā dēļ dzelzceļa līnijā Rīga – Tukums tika atcelti divi rīta reisi, savukārt vēl vairāki kavējās. Vilcienu atcelšana vai kavēšanās ietekmēja arī vilcienu kustību citās līnijās.

Šobrīd vilcienu satiksme ietekmētajās dzelzceļa līnijās ir atjaunota. 

AS “Pasažieru vilciens” aicina pasažierus sekot līdzi aktuālajai informācijai par vilcienu kustības laikiem “Vivi” mobilajā lietotnē. Tāpat pasažieri aicināti iesūtīt pieteikumus kompensāciju saņemšanai. 

“Jauno elektrovilcienu ekspluatācijā iepriekš esam saskārušies ar ne mazums dažāda līmeņa tehniskām problēmām, taču šī rīta reisu atcelšanas vai kavēšanās iemesls nav saistīts ar jauno ritekļu uzticamību, bet gan ar problēmām dzelzceļa infrastruktūrā. Proti, tika konstatēti strāvas padeves pārrāvumi,” norāda AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.