WinterCon ir kultūras un izklaides pasākums, kurā var satikt "iedzīvinātus" tēlus no iecienītākajām filmām un videospēlēm. Jūs atklāsiet sev dažādas pasaules - galda spēļu, konsoļu un datorspēļu pasauli, kā arī kraftinga (rokdarbu), izklaidējošo tehnoloģiju, mūsdienu tēlotājmākslas, komiksu, literatūras u.c. pasaules! Tas Ķīpsalas izstāžu hallē notiek jau astoto reizi.

Jau 8. reizi Rīgā uz "Wintercon" pulcējas animācijas un datorspēļu fanātiķi

WinterCon ir kultūras un izklaides pasākums, kurā var satikt "iedzīvinātus" tēlus no iecienītākajām filmām un videospēlēm. Jūs atklāsiet sev dažādas ...

Kultūra
2024. gada 13. janvārī, 17:32

FOTO: gada krāšņākā izstāde! Rīgā jau astoto reizi atdzīvojas animācijas, komiksu un datorspēļu varoņi; īpašs brīdis arī "anime" fanātiķiem

Jauns.lv

13. un 14. janvārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā jau astoto reizi notiiek "WinterCon", kurā pulcējušies simtiem žanra cienītāju.

FOTO: gada krāšņākā izstāde! Rīgā jau astoto reizi...

"WinterCon" ir kultūras un izklaides pasākums, kurā var satikt "iedzīvinātus" tēlus no iecienītākajām filmām un videospēlēm. Ikviens var atklāt sev dažādas pasaules - galda spēļu, konsoļu un datorspēļu pasauli, kā arī kraftinga (rokdarbu), izklaidējošo tehnoloģiju, mūsdienu tēlotājmākslas, komiksu, literatūras un citas.

Šī izstāde no citām Ķīpasalā notiekošajām atšķiras ar to, ka lielākā daļa apmeklētāju uz to ierodas paša izvēlētos kostīmos.